Na bazie nowych odkryć Philips opracował innowacyjne rozwiązania. Udało się odkryć, że najlepszym sposobem na spowolnienie procesu powstawania przebarwień jest korzystanie ze źródeł światła o zoptymalizowanym widmie. Wykorzystanie tej wiedzy w nowych produktach umożliwia zwiększenie trwałości wyrobów leżących na półkach lub uzyskanie oświetlenia o większym natężeniu.
Testy wykazały, że seria źródeł światła Philips LED Rose Food pozwala na wydłużenie czasu ekspozycji krojonego mięsa na półce do 20% (w porównaniu z konwencjonalnymi lampami White SON). Testy te bazowały na progach akceptacji klienta, ustalonych na podstawie badań konsumenckich przeprowadzonych we współpracy ze znanym dostawcą wyrobów mięsnych.
Na bazie nowych odkryć firma Philips opracowała innowacyjne rozwiązania. Udało się odkryć, że najlepszym sposobem na spowolnienie procesu powstawania przebarwień jest korzystanie ze źródeł światła o zoptymalizowanym widmie. Wykorzystanie tej wiedzy w nowych produktach umożliwia zwiększenie trwałości wyrobów leżących na półkach lub uzyskanie oświetlenia o większym natężeniu.
Testy wykazały, że seria źródeł światła Philips LED Rose Food pozwala na wydłużenie czasu ekspozycji krojonego mięsa na półce do 20% (w porównaniu z konwencjonalnymi lampami White SON). Testy te bazowały na progach akceptacji klienta, ustalonych na podstawie badań konsumenckich przeprowadzonych we współpracy ze znanym dostawcą wyrobów mięsnych.
Na bazie nowych odkryć firma Philips opracowała innowacyjne rozwiązania. Udało się odkryć, że najlepszym sposobem na spowolnienie procesu powstawania przebarwień jest korzystanie ze źródeł światła o zoptymalizowanym widmie. Wykorzystanie tej wiedzy w nowych produktach umożliwia zwiększenie trwałości wyrobów leżących na półkach lub uzyskanie oświetlenia o większym natężeniu.
Testy wykazały, że seria źródeł światła Philips LED Rose Food pozwala na wydłużenie czasu ekspozycji krojonego mięsa na półce do 20% (w porównaniu z konwencjonalnymi lampami White SON). Testy te bazowały na progach akceptacji klienta, ustalonych na podstawie badań konsumenckich przeprowadzonych we współpracy ze znanym dostawcą wyrobów mięsnych.
Na bazie nowych odkryć firma Philips opracowała innowacyjne rozwiązania. Udało się odkryć, że najlepszym sposobem na spowolnienie procesu powstawania przebarwień jest korzystanie ze źródeł światła o zoptymalizowanym widmie. Wykorzystanie tej wiedzy w nowych produktach umożliwia zwiększenie trwałości wyrobów leżących na półkach lub uzyskanie oświetlenia o większym natężeniu.
Testy wykazały, że seria źródeł światła Philips LED Rose Food pozwala na wydłużenie czasu ekspozycji krojonego mięsa na półce do 20% (w porównaniu z konwencjonalnymi lampami White SON). Testy te bazowały na progach akceptacji klienta, ustalonych na podstawie badań konsumenckich przeprowadzonych we współpracy ze znanym dostawcą wyrobów mięsnych.